Försäljning 2:a, Zadar, Zadarska županija, Kroatien, Višnjik

Försäljning - Cod. 29914

  • Typ: 2:a
  • Område: 85 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 1

Två rum och kök för Cherry Orchard. Lägenheten är spridd över två våningar. Bottenvåningen har en hall, kök, matsal, vardagsrum, badrum och toalett, och på första våningen finns två sovrum, badrum och balkong. Platt med ett lagringsutrymme, två parkeringsplatser och trädgård har en nettoarea på 85 m2 (boyta på ca 69,87 m2).

Byggnaden är bara 7 bostäder. Lägenheterna är under uppbyggnad och kommer att vara klar för inflyttning i December 2016 Den har två parkeringsplatser, parkering i garaget och avslöjade parkeringsplats.

I källaren av huset finns ett förråd, som hör till lägenheten. Byggnaden är ansluten till el, vatten och avlopp. Det kommer att installeras aluminiumfönster, fasad polystyren av 10 cm. Lägenheten kommer att tillhandahållas säkerhetsdörrar. Värme och kyla kommer att förses med luftkonditionering, kommer en platt har en skorsten.

Köparen betalar inte skatt på försäljning av denna fastighet.
Ägande.

Placeringen av lägenheten är perfekt för bostäder på grund av närhet till alla bekvämligheter som behövs för det dagliga livet. Körsbärsträdgården till centrum tar bara 15 minuter promenad, och lika många behov och till närmaste strand. I närheten finns en skola, dagis, bank, post, småbåtshamn, sport och rekreationscenter Körsbärsträdgården, butiker och kaféer. Förutom en fredlig familjeliv, är Körsbärsträdgården ett eftertraktat läge för ungdomar, men också turister som kommer till Zadar.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB