Försäljning Exploateringsmark, Labin, Istria, Kroatien, Labin 3a

Försäljning - Cod. 30847

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 4290 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

Till salu 8 fantastisk byggnad mark i ett utmärkt läge med utsikt över havet: 2 paket Vlakovo nära Labin (14 km) med en fantastisk utsikt över Kvarner Bay Tot 3697 m2 (2014 m2 + 1683 m2) är också tillgängliga andra paket till salu - 2 fantastiska åkermark och bygga Tot 4291m2 (1680 m2 + 2611 m2) i en typisk by på östra kusten bara 2 km från havet.
Denna mycket lugn plats är det perfekta stället att koppla bort från den kaotiska livet i staden. I cirka 10 minuter med bil kan du nå den vackra medeltida staden Labin, med sina historiska byggnader och konstgallerier eller gå till lokala restauranger där du kan smaka på specialiteter från Istrien, eller att besöka turistmål - resort Rabac kallas " Pearl of Kvarner ".

Inom skäl finns en olivlund, en liten vingård och en månghundraårig valnötsträd. Alla paket är avsedda för privat projekt eller investerare. På senare tid i närheten det ökar antalet lyxvillor med pooler och byggnader kvalitet av lokala och utländska investerare.
De övriga fyra land enorma storlek querca skog (10,000m2) är också nära till den asfalterade vägen och ligger vid infarten till byn som lämpar sig för att bygga ett stort komplex av villor.

Detta utmärkta läge och Medelhavsklimat landet är omgivet av frodig vegetation med gamla träd av ek och Medelhavet skrubba. Mark är ansluten till huvudvägen med en asfalterad väg. Huvudgatan leder direkt till Labin / Rabac och senare på flygplatsen i Pula. Nära till land är redan aktiva anslutningar för vatten, el och telefon. Inte långt från land är Tunarica camping, rätt plats för naturälskare. Tunarica är en naturlig vik skyddad från vinden och är idealisk som en port för små och medelstora fartyg, ligger i ett lugnt läge som slutar i tip Ubas. Bilderna togs diretamente på marken. Priserna varierar beroende på placeringen av mark (€ 60- € 65 / m2).
)

Avstånd: Labin - 12 km Labin, Rabac - 17 km, Pula Airport - 50 km, Tunel Ucka till Rijeka 46 km.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB