Försäljning Lantgård, Fužine, Primorsko-goranska, Kroatien, Zlobinsko brdo

Försäljning - Cod. 30605

  • Typ: Lantgård
  • Område: 225 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 2

VAROR hus (oavslutade) som består av tre lägenheter total yta på 225 m2. Fastigheten ligger nära Fužina i Żłobiński Hill och den perfekta semestern på sommaren och på vintern För att under havet ca 30 minuter bort. Bara tjugo minuter från motorvägen kör från floden och en timme från Zagreb ERFARENHET vistelse i naturen, i en oas av lugn och aktiv semester i naturen.

Järnbruk och deras omgivningar erbjuder många möjligheter, från vandring och vagn, bada i sjön, rodd, segling, surfing, paddling och genom andra båtar, dykning, att använda olika idrottsplatser. LJUBITELJIi adrenalin sport kan prova forsränning, mountainbike, bergsklättring, skärmflygning och även motocross. Hästälskare har möjlighet att rida, är en sjö Bajer en utmärkt miljö för Traning.
 
På vintern, när allt är täckt av snö, kan Fužine vara en bra utgångspunkt för att gå till flera närliggande skidbackar, kälkbackar och ishallar såsom de i aktier Bey Razdolje, Mrkopalj och naturliga Ski Platak.

CAVE SPRING
Cave Spring är en naturlig gåva och turistpärla Fužina och Gorski Kotar. Ligger på platsen för borrhålet, längs vägen Fužine-Rijeka och strandpromenaden längs sjön Bajer, till lättillgänglig och mycket intressant besök.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB