Försäljning Villa, Stara Kapela, Zagreb region, Kroatien, Stara Kapela 90

Försäljning - Cod. 29339

  • Typ: Villa
  • Område: 934 m²
  • Antal rum: 21
  • Våning: 3

Boende: 934 m2 villa med ytterligare tre extra hus 441 m2, privat park på 10.000 m2

Visning: på begäran

Villa på 934 m2 och tre extra hus total yta 441 m2, ligger nära Zagreb, i lugna omgivningar på landsbygden, parkområdet av 10.000 m2. Det hänger samman med Zagreb via en snabb väg. Fastigheten nås från vägen på två sidor. Den främre ingången till gården är tillverkad av massivt smidesjärn och fastigheten har sin egen vattenbrunn från ett djup av 120 meter.
Inom villan finns central gasuppvärmning, inklusive 6 omedelbara försörjnings pannor. Bottenvåningen består dessutom en golvvärme. Den första våningen och vinden golvvärme har separerat värmesystem. Varje enhet har en separat gas panna som är oberoende av varandra. De golvbeläggningar är tillverkade av högsta granit, marmor och exotiska förstklassig trägolv. Väggarna fördubblas, tjocklek 50-80 cm. Snickeri är mestadels aluminium. Maskiner för klippning gräs och park underhåll, liksom snöslungor ingår. 2 ISDN linjer, 6 telefonnummer, max-TV, telefon utbyte, och en egen server markerar affärspotentialen i denna bostad. Entrén är dekorerad med målat glas konst. På bottenvåningen finns ett stort vackert vardagsrum med ett bibliotek, kök, kontor och en stor terrass ansluten till köket. Villan har 13 toaletter och 5 badrum. Den första våningen finns ett fem-rums lägenhet och en trerummare. Loftet Området omfattar 13 rymliga rum. Rum kan användas som övnings rum inom kliniken.
Perfekt fastighet för privat läkarmottagning, men också för lyx privatbostad eller andra kommersiella intressen (landsbygdsturism, exklusiv bostad för äldre osv). Naturälskare som gillar att kombinera arbete i en lugn miljö med lyxiga omgivningar och vill ha nära till Zagreb inser potentialen i denna egendom. Det är en lukrativ investeringsförslag på grund av det faktum att tvärs över gatan finns planeras en bostad för äldre (upp till 200 personer), bestående av restaurang, apotek, klinik, wellness och andra faciliteter.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB