Försäljning Exploateringsmark, Makarska, Split, Kroatien, Zaostrog

Försäljning - Cod. 28630

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 5400 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

Bebyggelse är på plats i Makarska rivieran, som är i sitt läge som ligger i den övre centrala delen av staden bort från raden i havet ca 150 m, medan den övre kanten av paketet som avgränsas av riksväg D8 på sträckan av vägen Makarska - Ploce. Från staden Makarska Zaostrog avstånd av 36 km från staden Ploce 21 km, ett avstånd som också representerar avståndet av de närmaste föreningarna till motorvägen A1 Zagreb - Ploce (Tunnel St Elias - plattor).

Handlingen som är föremål för försäljning i sin natur rätt form och flexibla planer och konceptuella design. Den består av flera fastighetsregistret partiklar som är registrerade i fastighetsregistret av den kommunala domstolen i Makarska, vars delägare inskrivna i de berörda fastighetsregister patroner och de respektive partiklarna inte belastas av alla registrerade eller oregistrerade last.

Enligt den fysiska planeringen av kommunen Gradac föremål ligger i den mixade zonen - främst bostadsbyggandet delvis byggt och dels i outvecklade byggandet av bosättningar med vilken du kan bygga låg- och medel byggnader. När det gäller partikel finns all infrastruktur: el, vatten, avlopp, asfalterad väg till havet sida och direkt tillgång till huvudvägen D8.
verktyg:
vattenverk
stad avlopp
asfaltväg
behörigheter:
lagfart

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB