Försäljning Hus, Bribir, Crikvenica, Kroatien, 33, Podskoci

Försäljning - Cod. 27888

  • Typ: Hus
  • Område: 130 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2

Gamla sten hus som ligger i den pittoreska byn Bribir, Kroatien! Bribir är idealiskt beläget för personer intresserade av havet semestrar, skidåkning, mounteniring eller cykling, och ligger bara 6 km från staden Novi Vinodolski. Luften är berg frisk medan den har närhet från Adriatiska stränder.

Denna sten byggda hus består av två nivåer. På entréplanet finns ett stort allrum med vackra stengolv, öppen spis, kök och badrum. På det övre planet finns tre rum som för närvarande fungerar som sovrum. Huset är fullt möblerad och redo att flytta in. Njut av alla köksmaskiner, redskap, samt en tvättmaskin.

Ingången till huset är antingen från gatan eller baksidan av huset. Trädgården är omgiven av höga stenmuren. Dessutom finns det också en inkörsport till trädgården från din egen parkeringsplats.

En av de finaste funktioner i huset finns en stor terrass som vetter mot trädgården, med ingång från vardagsrummet. Under sommarmånaderna, är detta en oersättlig plats där man kan tillbringa hela dagen i komfort, och där fig treor ger en behaglig skugga under mitten av dagen värme.

På föreningen finns två små stenhus byggnader. Man tjänar nu som ett skjul. Det finns också en extra byggnad på ca 28m2 med stenväggar och cementgolv. Den här kan vara ditt hobbyrum, ett stort lagringsutrymme, en håla, eller ens kan tjäna som en akuten för ytterligare gäster när tre rum i huset inte är tillräckliga.

Förutom det faktum att huset har el och rinnande vatten, det är en funktionell gammal sten vatten väl på gården fylld med en tydlig regnvatten.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB