Försäljning Hus, Sutivan, Dalmatia, Kroatien, Zvaniska

Försäljning - Cod. 33389

  • Typ: Hus
  • Område: 630 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2

I Sutivan på ön Brac säljs ett vackert, fristående hus med pool. Huset ligger på en tomt med en total yta på 630 m2, med en total boyta på 100 m2 som sprids på två våningar, bottenvåning och första våningen.
Huset har en stor, välskött trädgård med pool och runt poolen planteras Medelhavet örter (citron, oliver, fikon, palmer, lavendel, ..) och atmosfären är verkligen ovärderlig.

På bottenvåningen finns en 1-rumslägenhet med separat ingång, terrass och vardagsrum. På första våningen finns en lägenhet som består av kök, matsal, vardagsrum, badrum, två sovrum och terrass med utsikt över havet.

Huset är i utmärkt skick, fullt möblerade och utrustade, idealiskt som ett familjehus eller för turistuthyrning. Det finns möjlighet att uppgradera de höga våningsplanerna.

Huset har en parkeringsplats för 2 bilar.

Sutivan ligger i nordvästra delen av ön Brač. Sutivans byggnader är från tidpunkten för Diocletian. Sutivan är känt för sin gästfrihet och många stenstränder där många turister hittar lugn och ro medan du kopplar av med dofterna i Medelhavet och njuter av det kristallklara havet. Många anlagda stigar som går genom gamla olivlundar och vingårdar ger möjlighet till avkoppling, både för fotgängare och cyklister.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB