Försäljning Villa, Maslinica, Island Solta, Kroatien, Domovinskog rata 76

Försäljning - Cod. 39403

  • Typ: Villa
  • Område: 150 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2
  • Byggnadsvilkor: Excellent

Vacker fullt möblerad villa till salu på 150 m2 på två våningar med privat pool, belägen i ett lugnt läge i den kroatiska Adriatiska kusten på ön Solta, byn Maslinica, nära staden Split och den närmaste flygplatsen Split bara 25 km bort, bara 250 m från havet. Det ligger på en markyta på 420 m2 och sträcker sig över två våningar och erbjuder havsutsikt. Bottenvåningen består av ett kök med matsal, vardagsrum, badrum, skafferi (2 m2) och ytterligare rum på 12 m2. Vardagsrummet går ut till en rymlig terrass på 30 m2 med en öppen spis och en pool. På första våningen finns tre sovrum, badrum och två balkonger. Huset är fullt möblerat och utrustat (SAT-TV, luftkonditionering, segetsten, komplett kök med diskmaskin) och är som sådan till salu. Den vackert dekorerade trädgården är belagd med Benkovac-sten, och den har en pool på 6 x 3 M. Detta hus har en åtkomstväg till asfalt och två parkeringsplatser. Fastigheten är kategoriserad med 3 stjärnor och huset hyrs vanligtvis ut och har utmärkta resultat. Besök vår webbplats: www.villamaslinica-solta.com. För andra kompletta foton och all information kan du gärna fråga oss utan skyldighet. Jag säljer det som ägare utan mellanhänder och det finns ingen provision för försäljning. Mob: +385915226232 (WhatsApp / Viber).
€ 450.000,00. Priset är inte fast.

Ett härligt familjesemesterhus med en pool, 'Villa Maslinica', ligger på en högre del av bebyggelsen, långt borta från bullret från trånga turistmål, vilket gör det idealiskt för fritid och vila.

Villan är fullt utrustad och har renoverats nyligen (2018). Det är lämpligt för familjer med barn och grupper på upp till 7 personer.

Alla rum är dubbla och ligger på första våningen, som är luftkonditionerade. Gemensamma badrum med duschkabin ligger på bottenvåningen och på första våningen.

Vardagsrummet med kabel-TV och Wi-Fi ligger på bottenvåningen. Barn och vuxna kommer att bli stolta över utrymmet nära poolen, där de kan spela bordtennis och elektriska dart, allt medan de lyssnar på musiken från Hi-Fi-systemet.

Du kan också njuta av trädgården, den stora terrassen och den öppna poolen (vanligt vatten, inte uppvärmd). För att njuta av mat i skuggan av terrassen kan du använda den inhägnade grillplatsen.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB