Försäljning Villa, Privlaka, Zadarska županija, Kroatien, Bilotinjak bb

Försäljning - Cod. 40172

  • Typ: Villa
  • Område: 487 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 123

Huset ligger framför huvudhamnen i Bilotinjak, 30-40 meter från havet. Havsutsikten finns från en del av huset (både från bottenvåningen och från första våningen som kan ses på fotona. Det flyttades 1995. Designen är mycket modern och huset är mycket bekväma och byggda för de högsta standarderna.
På bottenvåningen från hela fram- och sidofronen finns det belagda terrasser (i ett stycke). Bottenvåningen består av ett stort vardagsrum, kök, badrum och tvättstuga. Bottenvåningen består också av ett garage som är en integrerad del av huset.
På övervåningen finns tre sovrum och två badrum. Varje rum har en stor loggia mot havet. Husets loft är stort och oanvänt. Att höja sig med en halv meter skulle ge plats för att ordna en stor lägenhet.
Trädgården är extremt "grön", full av olika typer av medelhavsväxter som planterats och underhålls i flera år. Förutom oleander, sten, men också "levande" gröna staket av lagerkörsbär och ligustrum, finns det körsbär, päron, fikon, granatäpplen.

- konstruktion med naturliga material
- huset är fullt möblerat
- kök och badrum med alla apparater

Helt urbaniserad turistort Bilotinjak ligger på södra sidan av kommunen Privlaka, beläget vid havet och Zadar-kanalen med utsikt över öarna Ugljan, Rivanj, Sestrunj, Dugi otok och andra öar i Zadar-skärgården i riktning av Olib, Silba och Premuda.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB