Försäljning Villa, Vir, Zadarska županija, Kroatien, Bobovik II, 9

Försäljning - Cod. 40920

  • Typ: Villa
  • Område: 116 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

Rymligt fritidshus idealiskt för en större familj på ön Vir i närheten av stranden och stadens centrum.
Grundstorleken är 136 m2, varav 116 husets inredning och två täckta terrasser. De återstående 20 m2 användes till garaget.

Huset består av tre sovrum, ett badrum och ett vardagsrum kök kombinationsruta. Dessutom finns det två täckta terrasser, en på framsidan av huset och en på baksidan. Den bakre terrassen levereras också med en specialbyggd tegelugn perfekt för grill, grillad fisk och stekt under klockan. Slutligen kommer huset också med ett rymligt garage och en extra avtäckt parkeringsplats.
Rumsstorlekar:
Sovrum 1: 12,3 m2
Sovrum 2: 12 m2
Sovrum 3: 8,10 m2
Badrum: 4,96 m2
Vardagsrum + kök: 18,72 m2
Terrass på framsidan: 18,7 m2
Bakterrass: 11,7 m2
Garage: 19,5 m2

Gården täcker 166 m2. Det mesta av gården täcker framsidan av huset. Huset omges av ett cementstaket täckt med dekorativ sten. Det finns två ingångspunkter via en liten järngrind och en stor järngrind (för bilingång).

Huset är fullt möblerat, vilket inkluderar följande:
- king size-sängar, stora garderober och nattduksbord i alla tre sovrummen
- dusch, badkar, tvättmaskin, elektrisk varmvattenberedare i badrummet
- övre och nedre köksskåp, stor köksbänk, alla nödvändiga köksredskap (spis - el / gas-kombination, elektrisk ugn, liten varmvattenberedare, kyl, mikrovågsugn), litet matbord och matchande stolar i köket
- två stora soffor med utdragbar funktion, TV-skåp i trä och ett soffbord i vardagsrummet
Alla möbler ingår i priset.

När det gäller verktyg är huset fullt utrustat med all nödvändig infrastruktur för el, vatten och VVS. Varken el eller vatten är för närvarande anslutet till huset. Frågan om elektricitet håller på att lösas och kommer att hanteras ekonomiskt av säljaren, förhoppningsvis senast i april 2021. När det gäller vatten har Vir island börjat ansluta öhushåll till huvudvattenlinjen och i skrivande stund väntar vi tålmodigt på att vår tur ska anslutas. Om det är absolut nödvändigt har huset en vattenbrunn som kan användas för att ge vatten till hela huset. Det bör noteras att sådant vatten inte är bra att dricka, men är helt bra för tvätt, rengöring och bad.

Huset ligger högst 150 m från närmaste stränder (totalt tre av dem), samt strandbarer och restauranger. En sådan position möjliggör enkel och snabb tillgång till stranden för en snabb (eller inte så snabb) simtur medan den fortfarande är tillräckligt långt från alla turisthotspots för att säkerställa lugn och ro. Huset ligger också mycket nära öns centrum, eftersom det tar bara 15 minuter till fots eller bara 5 minuter med bil.

För ytterligare frågor, förhandlingar och arrangemang, vänligen kontakta mig via telefon (ring, sms, Whatsapp, Viber) - +385952103997. Dessutom kan du enkelt nå mig via e-post - silvia.kurolt@gmail.com.

* Bildgränsen verkar vara 4, så om du vill se resten av huset, vänligen kontakta mig så skickar jag resten av bilderna direkt.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB