Försäljning 1:a, Zadar, Zadarska županija, Kroatien, Borik

Försäljning - Cod. 29915

  • Typ: 1:a
  • Område: 54 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 1

Attraktiv lägenhet i ett bra läge och med vacker utsikt över havet, som ligger i Borik, i Zadar. Lägenheten ligger på första våningen i ett bostadshus med fyra bostäder. Den består av en hall, kök, matsal, vardagsrum, badrum, toaletter, sovrum, rymliga balkonger och ett tilldelat parkeringsplats på gården och lagring i källaren. Den totala netto användbar golvyta är 54 m2.

Byggnaden är mycket välgjord, byggda PVC-fönster med treglasfönster (i badrum och rum med myggnät), isolering 10 cm, ytterdörren säkerhet och brand. Byggnaden är ansluten till vatten och elnät samt en miljö biotreater. Ställ solsystemet för varmvatten och golvvärme vattnet i alla rum utom sovrummen. Värme och kyla är aktiverad och elegant värmepumpar.

Lägenheten ligger i ett utmärkt läge. Seaview sträcker nästan från varje vinkel av lägenheten och på grund av dess utmärkta läge är det inte möjligt bifoga. Byggnaden är i slutskedet av planering, och kommer att vara helt genomförd under hösten 2016, men lägenheterna är redan nu, redo att flytta.

Lägenheten ligger i Zadar stadsdelen Borik, känd för sina sandstränder och stenstränder som är väl utrustade med extra bekvämligheter för underhållning och rekreation, och i byn finns idrottsanläggningar. Borik är en destination för den vackra och lättillgängliga stränder rekommenderas för familjer med barn, olika idrottsanläggningar i närheten av centrum av Zadar, halvön, gör det intressant för ungdomar och älskare. Den har utmärkt delen av staden med kollektivtrafik, har utmärkta restauranger, barer, nattklubbar och parker för barn.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB