Försäljning 2:a, Vodice, Regione di Sebenico e Tenin, Kroatien, Srima

Försäljning - Cod. 35010

  • Typ: 2:a
  • Område: 35 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: Visoko prizemlje

VODICE, simbassäng, DALMATIEN, KROATIEN, LÄGENHET Nära havet och Vacker strand, attraktiv plats, sälja välbehag

Vodice, Srima, till salu ett sovrum nära vackra stränder, totalt område 47.50 m2, varav endast lägenhet 35 m2 + parkeringsplats 12.50 m2. Lägenhet med en liten och enkel renovering kan vara två sovrum. Den parkeringsplats som tillhör lägenheten ligger framför balkongen i den här lägenheten så att den kan användas som en terrass, ingår inte i lägenheten och går gratis med lägenheten och hör till honom och en stor del av den delade anlagda gården.

Det ligger i en vacker del av Vodice, nära alla bekvämligheter, i en lugn och avkopplande och lugn miljö, på en våningshöjd - en parhus nybyggnad bestående av bottenvåning, vind och vind, nära hotellen Imperial, Olympia och Olympia Sky.
Den är lämplig för kontinuerligt boende, semester eller uthyrning.

Det är 250 m från de vackra och välorganiserade stränderna och promenaderna samt från den uppvärmda Muri Vruja-stranden - som har en längre badsäsong och varar från början av våren till sen höst.
Nära till centrum, affärer, köpcentra, banker, gästfaciliteter, apotek, hälsocenter, marknader, vackra strandpromenader, simbassänger, tennisbanor, skolor, hotell och alla bekvämligheter. Det ligger nära Sibenik, Zadar, Split, nationalparkerna Kornati och Krka och Vransko jezero. I Zadar och Split finns också internationella flygplatser med flyg från och till alla delar av Europa.

Den består av entré, badrum, kök med matsal som kan förminskas som ett vardagsrum, sovrum anslutet till matsalen och kan separeras separat och balkonger - balkong och parkeringsplats. Med en liten och enkel renovering kan det vara en lägenhet med två sovrum. Lägenheten är fullt möblerad, har PVC-snickeri och luftkonditionering för kylning och uppvärmning. Det ordnades förra året.

Pappren till lägenheten är snygga, EJENDOM 1/1, UTAN TERETA, förskjutna.

Försäljning av ägaren, inte en byrå.

PRIS ÄR INTE FAST och det är möjligt att komma överens med en seriös köpare.

Kan också bytas ut för större lägenheter (källare och vindusuteslutning) eller mindre hus på havet av samma kvalitet med min extra kostnad.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB