Försäljning 3:a, Solin, Dalmatia, Kroatien, 21210 Solin

Försäljning - Cod. 43832

  • Typ: 3:a
  • Område: 75 m²
  • Antal rum: 3
  • Byggnadsvilkor: New building

Solin, Arapovac - Trerumslägenhet med takterrass

Trerummare till salu på plan 1 i ett bostadshus, orientering: nord - syd - väst.

Lägenheten, med en total boyta på 75,99 m², inkluderar en hall, ett öppet kök med en matsal och ett vardagsrum, tre sovrum, ett badrum och en extra toalett. Vardagsrummet leder till två balkonger - en på 8,80 m² och den andra på 3,64 m². Den totala nettoanvändningsarean för lägenheten är 79,10 m².

En speciell fördel med denna lägenhet är den tillhörande takterrassen på 77,75 m² (19,43 m² med koefficient), vilket ger en perfekt plats att koppla av och njuta av utomhus. Denna rymliga terrass låter dig skapa din egen utehörna, perfekt för sammankomster med familj och vänner.

Lägenheten har även en utomhusparkeringsyta på 12,5 m² (2,5 m² med koefficient), vilket ytterligare förbättrar komforten i vardagen.

PRIS: 303 090 EUR

Betalning sker i förskott, med möjlighet till engångsbetalning kontant eller genom stegvis betalning enligt överenskommelse. Köp via kredit är inte möjliga. Investerare: fysisk person.

*Köparen betalar fastighetsskatt.
*Köparen betalar en agenturprovision med 3 % av överenskommen köpeskilling + moms

OM PROJEKTET:
Ett modernt flerfamiljshus förbereds, som kommer att uppfylla de högsta kraven på komfort, kvalitet och estetik. Projektet omfattar tre bostäder och en affärsenhet. Det finns en trerumslägenhet på bottenvåningen, samt en kontorsplats, medan två trerumslägenheter ligger på första våningen.

Entrén till byggnaden planeras från norra sidan, via bottenvåningen, och kommunikationen mellan våningsplanen möjliggörs av en slingrande trappa som leder till de övre planen.

Särskild uppmärksamhet ägnades åt varje aspekt av konstruktion, med tonvikt på materialkvalitet och hög energieffektivitet, i syfte att uppnå energicertifikatets A-klass. Materialen som användes valdes enligt högsta standard, vilket ger den säkerhet och komfort som krävs av moderna bostäder - från modern keramik till golvvärmesystem och högklassigt PVC-snickeri.

Läget erbjuder närhet till alla viktiga faciliteter - grundskola, dagis, affärer, busstation och Solinas centrum, vilket gör det till ett idealiskt val för familjelivet med utmärkta förbindelser till staden och omgivningarna.

När det gäller den aktuella bygglovsgivningen beräknas arbetena påbörjas i januari 2025, med planerat färdigställande i mitten av 2026.

*Ytterligare information om fastigheten, dess exakta läge och en visning är möjlig efter undertecknande av förmedlingsavtalet med verket, vilket är i enlighet med dataskyddslagen och lagen om fastighetsförmedling.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Areola d.o.o.
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB