Försäljning Hotell, Orebic, Peljesac, Kroatien, Brace Radic

Försäljning - Cod. 25085

  • Typ: Hotell
  • Område: 510 m²
  • Antal rum: 11
  • Våning: 4

Huset är beläget i södra Dalmacia, i sydvästra hörnet av Peljesac halvön, i staden Orebic ca 100 km långt från Dubrovnik grann den berömda ön Korcula. Detta område är rättmätigt känd för sina sevärdheter och historiska monument. Dessutom är det också en berömd vinodlings. Dess flaggskepp vin, är Dignac anses vara en om de 10 bästa vinerna i världen.
Huset ligger 120 meter från den sandiga stranden av Peljeski Riviera omgiven av klippor.
Det finns en allmän strand precis framför huset populär bland barnfamiljer.
Den 25-årige motell är ett jordbävningssäkra, bekvämt och estetiskt byggnad. (Huset var planerad, konstruerad och byggd / konstruerad noga från varje aspekt, såsom stiftelser, väggar, betonggjutning, el etc. - Hela planen och bygghandlingar är tillgänglig).
Gästerna välkomnas av en enorm palm, Leanders och några mer exotiska växter i 520 m2 mark som är omgiven av ett staket. Det finns också en parkeringsplats bakom huset som erbjuder platser för 5 bilar. Parkeringsplatsen är omgiven av en liten en kiwi och vingård spaljé. Du kan också hitta en gård bakom huset som är full av frukt (apelsin, citron, clementine, fikon) träd. En lekplats byggdes också på gården, som är ett bra ställe för barnen att leka och ha lite kul.
Huset har fyra våningar rymmer 10 rum helt och hållet. Varje rum har en "egen" badrum (rum 2 och 3 och rum 7 och 8 har ett delat badrum) utrustade med badkar, handfat och toalett. Alla rum är inredda med sängbord, sängar och garderober. Alla rum har balkong och utsikt över se (rum 2 och 3 och rum 7 och 8 aktier en balkong).
Alla rum har en fläkt, en luftkonditionering och kylskåp. Dessutom finns det en svit i huset där ett vardagsrum, en garderob och 2 sovrum erbjuder komfort för gästerna. Sviten är inredd med en soffa, sängar och schweiziska trä möbler och har ett eget badrum. På de 2 sidorna kan du hitta en 60 m2 terrass täckt med kalksten.
I källaren finns en nästan 100 m2 utrustade och möblerade matsalen (2 diskmaskiner, 3 ugnar, 2 mikrovågsugnar, järn, biljardbord etc. I källaren kan också tjäna som en lounge och en mötesplats.
Trapphuset och terrassen är täckta med kalksten; trä mosaiker läggs på golven i rummen.
Varmvatten levereras av solenergi nätaggregat.
Huset har ett garage med hyllor.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB