Försäljning Hus, Otok Šolta, Split, Kroatien, Necujam

Försäljning - Cod. 43549

  • Typ: Hus
  • Område: 345 m²
  • Antal rum: 7
  • Byggnadsvilkor: Good

Ett fristående hus till salu på ön Šolta, i staden Nečujam - 150 meter från stranden, med fri utsikt över havet och öarna.

Nečujam ligger på den norra sidan av ön, och det är skilt från Split med mindre än 9 miles från det vackra blå Adriatiska havet. Det ligger i den största bukten på Solta och är den yngsta platsen på ön som drar mot den centrala stranden ovanför vilken är ett stort lägenhetskomplex.

Huset ligger på en rymlig tomt på 1 100 kvm, med en total boarea på 345 kvm fördelat på bottenvåningen, 1:a och 2:a våningen + tak.

Bottenvåningen består av ett extrarum avsett för umgänge, samt en vattenreservoar och en hydrofor, med en total yta på ca 50 m2.

På första våningen finns en trerumslägenhet med terrass - total yta 107 m2, medan det på andra våningen finns en fyrarumslägenhet med terrass - total yta ca 156 m2.

Framför huset finns en inhägnad och anlagd trädgård med planterade olivträd, citrusfrukter och medelhavsörter. På gården finns ytterligare en hjälpbyggnad med en yta på ca 51 m2, i funktion som en separat lägenhet.

Med sitt läge nära havet erbjuder denna fastighet den perfekta miljön för både en lugn vardag och en framgångsrik turistsatsning med möjlighet att skapa en pool.

Oavsett om du bestämmer dig för att göra det till din permanenta bostad eller dra nytta av dess turistpotential, säkerställer fullt möblerade interiörer att du kan flytta in smidigt och börja njuta av allt som detta kustparadis har att erbjuda.

Komplett infrastruktur - Energicertifikat: klass B - Dokumentation i ordning.

PRIS: 680 000 euro

*Köparen betalar en agenturprovision med 3 % av överenskommen köpeskilling.
*Ytterligare information om fastigheten, dess exakta läge och visning är möjlig efter undertecknande av förmedlingsavtalet med verket, vilket är i enlighet med dataskyddslagen och lagen om fastighetsförmedling.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Areola d.o.o.
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB