Försäljning 3:a, Privlaka, Zadarska županija, Kroatien, Put Mletka 74

Försäljning - Cod. 36981

  • Typ: 3:a
  • Område: 60 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: prizemlje/suteren

Vi säljer en 3 sovrum (3 sovrum + vardagsrum) med havsutsikt, i en modern byggnad med 8 lägenheter, i Privlaka (Škrapavac), i den historiska staden Nin, och bara 15 km.ad Zadar.
Lägenheten är lyxig, fullt möblerade, omedelbart att flytta, att bo eller att spendera, ligger i parhus i en modern lyxig byggnad byggd av högkvalitativa och kvalitetsmaterial under 2007 200-250 meter långt, riktat mot havet i söder mot Bure . Lägenheten är varm på vintern, det är inte svårt att värma det, och på sommaren är det coolt så klimatet behöver sällan användas.
Bostads-, ren yta är 50 kvadrat + 40 kvadratmeter terrass (koefficient 0,25).
Köket är fullt utrustat med alla apparater och apparater, ett nytt kylskåp, tupplur, induktionsplatta, kylskåp, apparater, en Zepter-skål, bestick.
Matsal med bord och stolar, vardagsrum med ny bäddsoffa för tre personer, regal, nytt skåp, TV, hemmabio, luftkonditionering ...
Sovrum stort sovrum med säng, högkvalitativa madrasser, garderob, byrå, TV.
Barnsäng med utdragbar säng för 2 barn, TV.
Ju större rummet vi använder för att lagra saker.
Ett stort badrum med en duschkabin, en panna, en garderob, en Geberit-rökfri inbyggd vattenkokare och Grohe-garderober, en ny tvättmaskin.
En hall med en ny skoskåp.
Terrasstrappa, täckt, asfalterad med granit och plattor. Trappan används som sommarkök. Vi lagar mat på en liten gasspis på en gasflaska av tre skäl. För att behålla det rätta köket värmer inte billigt gasbränsle och slutligen matlagning det extra utrymmet i lägenheten.
Terrass, privat, vacker, stor, rymlig, luftig, kaklad, med 2 uteserveringar, 12 fasta metallstyv stolar, 2 soliga, massiva solstolar, gunga, 2 palmer, utomhusdusch, naturlig nyans av Melije träd, yta ca. 40 kvadratmeter med utsikt över havet ...
Alla rum är belagda med kvalitetsgres kakel med stora dimensioner och komplett, vacker, modern och nästan nyinredd !!!
Så för att kunden ska flytta i detta pris behöver vi bara personliga saker, vi lämnar allt, liksom 5 cyklar !!!
Byggnaden är inskriven och ritad, har bygglov, en planlösning etc. Fastigheten är ren, snygg 1/1, gratis så att kredit är möjligt med banker. El- och vattenanslutningarna är individuella med egna mätare.
Stranden är nära, sandig, kustlinje med alla bekvämligheter: (Konzum, Plodine, Tomy, ambulans, apotek 2 km bort, liten butik, snabbmat, bagerier, kaféer på stranden) perfekt för familjer med barn eller äldre. Lägenheten kan ses på ett ordnat möte.
Priset är verkligen den mest fördelaktiga på den kroatiska marknaden, 79 000 e, vilket är 1316 EUR per METRO QUADRATE !!!
Det finns möjlighet till överenskommelse om slutkurs (slutgiltig korrigering).
Jag är den första användaren av denna lägenhet som hålls, omhändertagen, med kärlek och värme möblerad. Det hyrdes inte till turister, bara min familj använde den.
För annan information och erbjudanden, vänligen ring mobben.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB