Försäljning Exploateringsmark, Hvar, Stari Grad, Split, Kroatien, Ambroza Bodlovića 9, 21450 Hvar

Försäljning - Cod. 43870

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 2648 m²
  • Antal rum: -
  • Våning: -

Introduktion:
Till salu är ett sällsynt erbjudande för en vacker och stor byggtomt i staden Hvar. Det är en av de sista tomterna som vetter mot havet i bukten i staden Hvar.

Ön Hvar:
Under de senaste åren har Hvar blivit allt mer populärt på grund av dess pittoreska Adriatiska stränder, medelhavsklimat, varierande mat, turism och livliga nattliv.

Hvar är en av de vackraste öarna på den adriatiska kusten. Denna fastighet erbjuder chansen att bosätta sig på en av de mest attraktiva platserna i Europa. På södra sidan av ön finns många fritidsaktiviteter som klättring, cykling, vandring, dykning eller surfing.

Fastigheternas läge:
Fastigheten ligger i södra delen av staden Hvar på ön Hvar i Dalmatien, Kroatien. Läget på en liten sluttning erbjuder en vacker utsikt över bukten, staden och de närliggande Pakleniöarna. Med bil är det cirka 5 minuter från Hvars hamn. Du kan promenera till hamnen eller centrum på cirka 10-15 minuter. Stranden och hamnen för mindre båtar ligger praktiskt taget utanför dörren - bara 1-3 minuters promenad bort.

Läget erbjuder en idealisk blandning av lugn och närhet till allt viktigt. Beläget i utkanten av staden håller du dig borta från liv och rörelse, men tack vare Hvars kompakta storlek kan du snabbt nå alla viktiga resmål. Havet är inte långt, och på kvällen kan du njuta av den vackra utsikten över bukten i lugn och ro. Om du vill kan du promenera eller köra in till centrum på bara några minuter för att uppleva Hvars nattliv, barer och kulinariska höjdpunkter.

Planlösning:
För förtydligande, se skiss till planlösning på bilderna.

Fastigheten är uppdelad i två områden. Den större delen omfattar 2191 m² och kan nås via flera gångstigar. En smal gata leder också direkt till huvudentrén. Det finns även ett hus på denna fastighet, men det har stått obebodt länge och är därför inte direkt användbart.

Den andra delen är en separat 457 m² stor tomt i omedelbar närhet. Dess läge direkt på en gata gör den idealisk för att bygga ett garage.

Möjligheter:
Tidigare lät ägaren utveckla en plan för att 3 villor skulle byggas på fastigheten. Du hittar en skiss på det på bilderna. Illustrationen är tänkt att ge en bättre inblick i fastighetens storlek och de möjligheter som skulle kunna realiseras. (Observera: Illustrationen visar inte den separata tomt som skulle vara lämplig för garage.) Projektet lämnades också in och fick bygglov, men genomfördes inte.

Diverse:
Detta är en privat försäljning utan mäklarkommission.

Fastigheten lämpar sig även som förvaltningsfastighet då den med största sannolikhet kommer att fortsätta öka i värde.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB