Försäljning Hus, Biograd na moru, Zadarska županija, Kroatien, Put Kumenta 16

Försäljning - Cod. 40903

  • Typ: Hus
  • Område: 120 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 1

Nästan ny husbil till salu i Soline Camp Park i Biograd na Moru med rätt att fortsätta underteckna ett kontrakt med lägret i syfte att hyra tomten.
2016 var vi direkt från tillverkaren av husbilar, företaget CR Abitare d.o.o. från Labin, köpte ett nytt hus, modell Magnolia, och hittills var vi de första och enda ägarna av samma. Magnolia är ett hus med två sovrum, 32 m2 med möjlighet att rymma 4 + 1 personer.
Huset ligger i utkanten, den västra delen av lägret, där det nästan inte finns någon trafik. Bortsett från husen vid stranden är det de enda husen som inte har andra faciliteter framför dig och du är garanterad integritet, och till skillnad från anläggningarna vid stranden, här kan du koppla av i lugn och ro. Det är cirka 150 meter från sandstranden, som nås med stenbelagda trappor. Med sin traditionella exteriör passar den perfekt in i lägrets tallskog, omgiven av växter som är typiska för det dalmatiska klimatet. Blågrå paneler, ett sluttande rött tak och en vit träterrass ger det attributet till ett varmt hem. Interiören i denna modell är minimalistisk och möjliggör därmed enklare kommunikation genom rummen och lämnar också tillräckligt med utrymme för olika modifieringar som installation av en diskmaskin bland kökselementen. I den centrala delen finns en vardagsrumsdel med soffa, matbord och stolar och ett kök. Från samma går du in i två rum och ett badrum, medan rummet med dubbelsäng har eget badrum. Så, även om den är blygsam, har denna stuga en stor byrå med två separata badrum, och rummen åtskilda av ett vardagsrum möjliggör tillräcklig intimitet för alla gäster. De elektriska apparaterna i huset inkluderar LCD-TV, luftkonditionering för kylning och uppvärmning, 140 l kylskåp med frys, mikrovågsugn, inbyggd spis i rostfritt stål med fyra elspisar, huva, vattenkokare, brödrost och filterkaffemaskin. Vardagsrummet vetter mot en täckt terrass med trädgårdsmöbler. Terrassen är stängd med trädörrar, vilket visade sig vara extremt praktiskt när det gäller små barn och husdjur. Bredvid terrassen finns också en utomhusdusch. Bredvid huset finns en privat parkeringsplats.
Det är viktigt att betona att inget av våra hus har en gasinstallation. Så alla enheter körs på elförbrukning som ingår i engångsbeloppet och det finns inga extra kostnader för inköp av gasflaskor, och ännu viktigare, det finns ingen extra oro för att skaffa samma.

Du kan använda husbilen för dina egna behov och du kan hyra den till turister under resten av perioden för att sänka dina kostnader och i slutändan kan du tjäna pengar. Lägret betalas ett engångsbelopp per år på 34 675 HRK, vilket inkluderar obegränsad förbrukning av el och vatten. Lägret är öppet från 01.03. till 31.10.
Se fler bilder på www.sunset-mobile-homes.com

CAMP SOLINE:
Det flera prisbelönta Camp Park Soline är kategoriserat med 4 stjärnor. Det ligger i en tät tallskog, bara 900 m från stadens centrum, som inte bara kan nås med bil utan också genom en strandpromenad genom en tallskog vid havet.
Inom lägret organiseras underhållning och sportaktiviteter för alla åldrar och önskningar, medan ett professionellt team av animatörer ansvarar för att organisera sportturneringar, spel för barn och vuxna samt kvällsunderhållningsprogram på terrassen på lägret "Stone Garden".
Lägrets läge erbjuder möjligheten att åka på många dagsturer. I närheten av Biograd na Moru finns det naturparkerna Telašćica och Vrana Lake, Kornati National Park, som den mest utvecklade ögruppen i Medelhavet och staden Zadar, centrum av norra Dalmatien med en exceptionell 3000-årig historia, som ligger bara 28 km norr om lägret.
Vid ingången till Biograd ligger den mest kända kroatiska nöjesparken Fun Park Biograd. Du hittar mer information på länken

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB