Försäljning Hus, Island KRK, Crikvenica, Kroatien, Muraj

Försäljning - Cod. 43153

  • Typ: Hus
  • Område: 188 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 2

520 km från Budapest, till salu i Kroatien, på ön KRK, i Muraj, 2,2 km från stranden, på en tomt på 382 kvadratmeter, med en nettogolvyta på 188 kvadratmeter, byggd 1999, en tre våningar familjehus. Familjehuset är i utmärkt skick, har ledningsvatten och el, uppvärmning tillhandahålls av elektrisk centralvärme, luftkonditionering säkerställer en behaglig temperatur på sommaren, varmvatten tillhandahålls av elpannor. På nedre plan finns en stor matsal med kök och pannhus samt en lägenhet med 1+1 rum och badrum. På första våningen finns en 20 kvm täckt terrass, en halvstängd veranda och 1+2 vardagsrum och ett badrum. På översta våningen finns 1+2 rum, badrum och 15 kvm solterrass.
I köpeskillingen ingår alla möbler, utrustning och maskiner i familjens hus.
Platsen är snygg, utmärkt för vila och avkoppling, och den täckta ugnen och grillplatsen i trädgården är tillgänglig för grupper av vänner. Det finns en trädgårdsdusch och toalett i en separat byggnad.
Intill familjens hus ligger en 146 kvadratmeter stor tomt med ett 15 kvadratmeter stort trähus. I köpeskillingen ingår även detta.
Jag rekommenderar denna fastighet med utmärkta funktioner för större familjer, där du kan tillbringa oförglömliga veckor och månader av avkoppling i en byggnad, men ändå se till att generationerna bor separat, men jag rekommenderar det också för investeringsändamål, eftersom de enda 9 rummen kan rymma upp till 25-27 personer.
Jag kan skicka ytterligare bilder via e-post på begäran.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB