Försäljning Hus, Vir, Dalmatia, Kroatien, Miljkovica

Försäljning - Cod. 43042

  • Typ: Hus
  • Område: 70 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: -

Renoverat hus till salu av ägaren på ön Vir, bara 80 meter från havet. Ön Vir ligger i norra Dalmatien, cirka 24 km från Zadar. Ön är ansluten till fastlandet med en bro som är gratis att gå dygnet runt. Pebble beach i slutet av gatan, nås på 2 minuters promenad. Fastigheten är en halva av ett parhus, åtskilda av staket, helt separerade, separata. Fastigheten ligger på en fristående tomt på 183 m2, med en stor, nybyggd, skuggig terrass på 24 m2, med parkering för 2 bilar.

Huset har ett vardagsrum, matsal och kök, två sovrum, ett badrum med dusch och ett skafferi. Du kan gå ut till den rymliga terrassen från båda sovrummen. Det finns ett förråd bakom huset.

Byggnaden renoverades i två etapper. Under 2016 installerades nya gatudörrar och fönster i trä och det platta takets tätskikt och värmeisolering renoverades tillsammans med omslutande betong. Därefter totalrenoverades badrummet, liksom VVS-nätet. Samtidigt fick rummen ny täckning, nya plastdörrar och fönster med persienner installerades i rummen och badrummet. Byggnaden är utrustad med luftkonditionering. Byggnaden utökades med en rymlig täckt terrass på 24 m2 möblerad med inbyggd grill och bekväma möbler. Fastigheten är speciell genom att den har fristående dricksvatten och avlopp anslutet till allmännyttan. Parhuset har en oberoende elförsörjning och en elmätare. Byggnaden är strukturellt och tekniskt i utmärkt skick.

I priset ingår hela husets utrustning och moderna möbler.

Byggnaden har varit en populär semesterplats i flera år, med återkommande gäster och fulla hus under hela säsongen. Vid behov kan det fortfarande ges ut som boende.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB