Försäljning Villa, Šilo,Polje, Primorsko-goranska, Kroatien, Braće Franolić 27

Försäljning - Cod. 41934

  • Typ: Villa
  • Område: 210 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 1

VACKERT HUS MED 4 LÄGENHETER-, Kroatien, ön Krk, Šilo, 250 m från havet och stranden, i ett fantastiskt och lugnt läge med en stor trädgård, garage och parkering
Ön Krk, Šilo- ett vackert hus med 4 lägenheter / lägenheter till salu, bara 250 m från havet och stranden, beläget i ett fantastiskt och lugnt läge, med vacker utsikt över havet och trädgården och med en stor och vacker trädgård , inklusive garage och parkering.
Huset har 210 m2 boyta och byggdes på en tomt om 710m2, där det finns 2 parkeringsplatser med totalt 3-4 parkeringsplatser. Huset har en vacker trädgård och en stor trädgård full av medelhavsväxter och blommor och en trädgårdsterrass och utomhusgrill. Bredvid huset byggdes ett garage som en separat byggnad (med 1 parkeringsplats och förråd för verktyg).
Huset ligger bara 250 m från havet och stranden, vilket innebär några minuters promenad, vilket bidrar till dess attraktivitet och värde.
Själva huset består av bottenvåningen och första våningen, och har totalt 4 lägenheter, som var och en har en stor och vacker terrass med vacker utsikt över havet och trädgården. På bottenvåningen finns 2 lägenheter, en lägenhet användes som en privat lägenhet av ägaren av huset och den består av ett stort rum, kök, stort badrum, hall, skafferi och en stor terrass (ca 30 m2), som delvis är täckt och delvis fri. Terrassen nås från både rummet och köket. Terrassen i denna lägenhet är också den största terrassen i huset och är mycket trevlig att stanna och koppla av och har en direkt utgång och utsikt över trädgården.
Den andra lägenheten på bottenvåningen har en separat ingång och den består av ett stort och ett mindre rum, kök, badrum och en vacker täckt terrass med utsikt över och direkt tillgång till trädgården.
På husets första våning finns även två lägenheter. Den första större lägenheten består av 2 sovrum, kök, badrum och en vacker och stor terrass på cirka 17 m2 med utsikt över havet och trädgården. Den andra mindre lägenheten består av 2 sovrum (ett stort och ett litet), kök, badrum, hall och stor terrass med utsikt över havet och trädgården.
På baksidan av huset finns ytterligare en trädgårdsterrass med grill och trädgården är planterad med medelhavsväxter (oliv, oleander, myrten, lagerblad) och är upplyst på natten för att skapa en romantisk och trevlig atmosfär. På baksidan av huset finns också en större cistern, som efter införandet av lokal vattenförsörjning till nuvarande ägare används för att vattna trädgården, men den kan rekonstrueras och återanvändas enligt kundens önskemål.
Huset har lokal vattenförsörjning, el, parabol, telefonanslutning och är luftkonditionerat och säljs möblerat. På tomten finns ett garage som är en separat byggnad och ingår i priset.

Huset är en mycket attraktiv investering, perfekt för säsongsuthyrning med en väletablerad uthyrningsverksamhet med utmärkt beläggning av lägenheten 5 månader om året och höga hyrespriser. Huset kan även användas som fritidshus för en större familj. I huset tillbringade ägaren 6 månader om året i en av bostäderna, som användes som privat bostadsyta. Två bostäder (två lägenheter), en på bottenvåningen och den andra på första våningen, är förbundna med en intern trappa, så de kan användas som separata lägenheter men också för en familj.


Fastigheten säljs direkt av ägaren av anläggningen, utan mellanhand, så att köparen inte betalar någon förmedlingsprovision till förmedlaren vid köpet och kommer överens om alla försäljningsvillkor direkt med ägaren av anläggningen. Ägaren av anläggningen garanterar (garantier) till köparen korrekt äganderättslig dokumentation: äganderättsbevis, bygg- och brukstillstånd, utan några belastningar eller belastningar på fastigheten samt korrekt överlåtelse av äganderätten.
Du kan kontakta oss direkt via mail eller på vår mobiltelefon: 385 91 94 23 143 eller fast telefon: 385 01 6526 815

Huset ligger bara 250 meter från havet och stranden, som kan nås på några minuter till fots, vilket ökar dess attraktivitet och värde.
Fastigheten ligger på en lugn gata omgiven av grönska och det finns en park framför den. En ytterligare fördel med placeringen av denna fastighet är att det finns en park och grönområden framför den och inget annat objekt, så att integriteten i fastigheten möjliggörs. Huset ligger också nära byns centrum och byns största butik ligger bara några minuters promenad från huset.
Du kan kontakta oss direkt på mail eller på vår mobiltelefon: 385 91 94 23 143 eller på vårt husnummer i Zagreb: 385 01 6526 815
Fastigheten säljs direkt av ägaren av anläggningen, utan mellanhand, så att köparen inte betalar en förmedlingsprovision till förmedlaren vid köpet

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB