Försäljning Villa, Krapina, Krapinsko-Zagorska, Kroatien, Mihovljan 391

Försäljning - Cod. 42797

  • Typ: Villa
  • Område: 135 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 1

Kroatiska Zagorje - den centrala delen av denna idylliska region, i staden Mihovljan nära Krapina, på en vacker Zagorje-kulle varifrån utsikten når hela vägen till de slovenska bergen!

Detta hus är möblerat och har 3 lägenheter att hyra (uthyrning av lägenheten eller hela huset för helgen).
Total boarea 130 m2, terrass 45m2. Den ligger på 500 m över havet, totalt 4000 m2 mark med 50 fruktträd, varav 1000 m2 är tallskog. Varje lägenhet har kök, badrum och balkong, var och en för 2 personer.

Husets totala kapacitet är upp till 25 personer. Om du vill fly från stadens liv och rörelse, affärsförpliktelser och vill bli helt av med stress, är detta hus med 3 lägenheter den idealiska platsen för varje helg eller längre vistelse.

Det ger också möjlighet att fortsätta med den väletablerade verksamheten att hyra till olika firande av svensexor, svensexor, födelsedagar, konfirmationer och mindre bröllop.

Detta hus är ett utmärkt turistläge som lockar med sitt läge och sin rymlighet som en perfekt plats för fester eller affärsmöten för upp till 25 personer, eftersom hela utrymmet består av en stor innerterrass med brödugn, ett kök, ett rum för affärsmöten med en modern kaffebar. Den innehåller tre lägenheter och 4 dubbelrum, och det kan vara en perfekt plats för mindre kalas, födelsedagar, svensexor och svensexor eller som smekmånadspresent...

Förutom hela huset kan individuella lägenheter för två personer hyras, som ett idealiskt sätt att fly från stadens liv och rörelse och att helt överlämna sig till naturen, förnyelse i lugn och ro i det gröna kuperade Hrvatski Zagorje.

Det lilla hälsocentret består av en jacuzzi, en bastu, en hall med solstolar och en sittgrupp. På sommaren kan glasväggarna öppnas, och du kan njuta av den vackra utsikten och frisk luft. På vintern är upplevelsen ännu större, du kommer att njuta av bastun och badtunnan medan allt utanför är täckt av ett vitt snötäcke!

Husets omgivning har hela 4000 m2 och sträcker sig runt hela backen, där bygglov erhållits, och ett mindre läger eller ytterligare semesterstugor kan byggas i framtiden. Total boarea 130 m2, terrass 45m2. Den ligger på 500 m över havet, totalt 4000 m2 mark, med mer än 50 fruktträd, varav 1000 m2 är ren tallskog.


Vi kan även erbjuda glamping och ekohus av högsta kvalitet för turism, enligt den design du önskar och som vi kan sätta ihop åt dig i en 3D-vy inom två dagar. Husen kan hyras eller för dina privata behov och du kan se modellerna av dem när du frågar oss om en förfrågan!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB