Försäljning Villa, Stubičke Toplice, Krapinsko-Zagorska, Kroatien, Bregovita 32 Stubičke Toplice

Försäljning - Cod. 36300

  • Typ: Villa
  • Område: 370 m²
  • Antal rum: 12
  • Våning: 1

Allt i Europa ligger precis vid din dörr med detta drömhus som ligger i utkanten av huvudstaden Zagreb och International Airport bara 33 km bort. Det är en 370 kvm bostad omgiven av vacker skog bergslandskap, plus vingårdar och fruktträdgårdar med skidorten Sljeme 12 km bort. Byn är 10 min gångavstånd nerför kullen från fastigheten där är Jezerčica, termisk bad och fritids hälsocenter. Det finns också affärer, barer, restauranger, kollektivtrafik ...

Detta är ett sovrum med två sovrum och 3 badrum, sovrummet ligger på övervåningen med stort badrum med italienska plattor och stor vedspis. Det finns potential för 2 extra sovrum som har använts för träningsrum. Nedervåningen hittar du en annan glas vedeldad spis värme en lounge, matplats och kök. Också ligger nere ett tvättstuga, dusch badrum. en stor entré och dubbel garagre med elektroniska rullande dörrar. Varje fönster kommer att ha en magnifik utsikt över det naturliga landskapet, inklusive en utomhusvy från 3 stora balkonger, där du hittar privatliv och lugn.

Fastigheten ligger på ett vackert underhållet 3000 kvm mark som är säkrad fullständigt med ett staket för att förbättra privatlivet för denna fastighet.

Som den här ganska stora fastigheten finns det fantastiska möjligheter att driva ett företag hemifrån eller en restaurang. Marken kan också användas för att plantera en skogsfrukt som blåbär.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB